top of page
Search
  • Writer's pictureTop Tourism

Ποια είναι η αξία της εξατομίκευσης των τουριστικών εμπειριών?


Πολλές φορές οι τουρίστες προσπαθώντας να προγραμματίσουν το ταξίδι τους, έχουν την ανάγκη προσωποποιημένης και εξατομικευμένης βοήθειας από τον ταξιδιωτικό τους σύμβουλο. Οστό πιο εξατομικευμένης και προσωποποιημένης θα είναι η εμπειρικά τους, τόσο καλύτερα θα περάσουν!

Ας πούμε για παράδειγμα ότι ένα ζευγάρι έχει την επέτειο γνωριμίας του και βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι! Το να συζητήσουμε μαζί τους για το πώς θα ήθελαν να γιορτάσουν, το να συνδέσουμε την επέτειο τους με τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας και τελικά να τους παρέχουμε έναν εορτασμό που θα αισθανθούν ότι σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτούς, είναι ο πιο ασφαλής τρόπος ώστε μετά να μιλούν για μας με τα καλύτερα λόγια.

Ο σχεδιασμός προσωποποιημένων τουριστικών εμπειριών μπορεί να οδηγήσει σε άμεσες κρατήσεις και να αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Συζητώντας προσεκτικά με τους πελάτες σας και γνωστοποιώντας τους ότι υπάρχει η δυνατότητα να συζητήσουν μαζί σας ώστε να τους προσφέρετε προσποιημένες τουριστικές εμπειρίες, αποκτάτε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Και αν όλα γίνουν σωστά από μέρους σας, η αύξηση των πωλήσεων σας θα είναι σίγουρη!

Αν είστε επιχειρηματίας του τουρισμού και της εστίασης ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο δράσεων με τη δική μας βοήθεια: respondondemand@gmail.com


Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism

Φωτογραφία από Jesus Leal από το Pixabay

13 views0 comments
bottom of page