top of page
Search
  • Writer's pictureTop Tourism

The Greek Bite - Σεπτέμβριος 2021


*** FoodTreX Research Summit

14 – 15 Οκτωβρίου 2021

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες έρευνες στο χώρο του γαστρονομικού τουρισμού! (το event θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα)


*** FoodTreX Innovation Summit

October 28, 2021

100% Online

Το ετήσιο διεθνές συνέδριο για το γαστροτουρισμό σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου

(το event θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα)


*** Παρουσίαση έρευνας για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Ελλάδα!

Η εταιρεία Respond On Demand και το περιοδικό WineIllusion, οργανώνουν στις 10 Νοεμβρίου online παρουσίαση των αποτελεσμάτων της διεθνούς έρευνας, που εκπονήθηκε από την εταιρία Respond On Demand, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ‘Ενωσης Γαστρονομικού Τουρισμού.

Η έρευνα εντοπίζει και εξετάζει τις συνήθειες του οινοτουρίστα και τις μεθόδους επιτυχημένης λειτουργίας των οινοποιείων. Παράλληλα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού στην Ελλάδα.

Η online εκδήλωση θα ξεκινήσει με σύντομους χαιρετισμούς από τους διοργανωτές και τους υποστηρικτές.

Στη συνέχεια η Μαρία Αθανασοπούλου, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμό θα αναλύσει τα αποτελέσματα της έρευνας, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σε όσους την παρακολουθήσουν, έναντι χαμηλού αντιτίμου.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και απαντήσεις από τους εισηγητές.

Στο ενδιάμεσο θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό των χορηγών της εκδήλωσης

Για παρακολούθηση ή χορηγικά πακέτα, επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο email: respondirector@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6932230665.


*** To επιτυχημένο σεμινάριο «Εισαγωγή στον Ελληνικό Γαστρονομικό Τουρισμό» πραγματοποιείται εκ νέου στις 30 Νοεμβρίου ώρα 10.30 π.μ. (το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην ελληνική γλώσσα)

Μην το χάσετε!

Ο γαστρονομικός τουρισμός θεωρείται το μέλλον του ελληνικού τουρισμού! Αν δραστηριοποιήστε ή σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε σε αυτόν τον τομέα, παρακολουθήστε το online σεμινάριο της World Food Travel Association με θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Εισηγήτρια: Μαρία Αθανασοπούλου, Chairwoman of the World Food Travel Association & Master Culinary Travel Professional.

Εγγραφείτε τώρα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ:


H ηλεκτρονική έκδοση Greek Bite αποτελεί μια πρωτοβουλία των ambassadors της World Food Travel Association στην Ελλάδα.

Η Χρύσα Κρασσά και η Μαρία Αθανασοπούλου είναι ambassadors της World Food Travel Association σε Ελλάδα και Κύπρο. Διευθύνουν επίσης την eταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Top Tourism.

Παραγωγή έκδοσης: Top Tourism Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα σχετικα με το Γαστρονομικο Τουρισμό, στο email: respondondemand@gmail.com The Bite - Greece Edition

Ακολουθήστε τις εταιρείες μας στο Facebook

Ακολουθήστε τις εταιρείες μας στο Linkedin

Λάβατε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας ή πραγματοποιήσατε αγορά από εμάς.

9 views0 comments
bottom of page